Ai është padyshim fansi më i madh i adoleshentëve në botë dhe një prej pos-starëve më të suksesshëm për momentin në botë. Kjo për shkak të këngëve të tij tepër të ndjeshme dhe fytyrës së tij të pafajshme.

Por në fotot e mëposhtme do të shihni Justin Bieber ashtu siç nuk e keni parë kurrë më parë. Ai paraqitet i gjakosur dhe i masakruar në fytyrë për shkak të goditjeve të fuqishme që ka marrë në fytyrë.

18-vjeçari Bieber është fotografuar i gjakosur në fytyrë pëpr shkak të goditjeve që ka marrë nga një boksier.

Fotot janë marrë nga fotografi i mirënjohur i modës Tony Kelly dhe janë publikuar në revistën ” Compex”.

Por mos e merrni seriozisht, është thjesht një set fotosh për disa revista të famshme të modës në botë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here