Bojken Lako dhe The Fish na u shfaqën sërish këtë verë në një nga clubet e Tiranës.

Ajo që duket edhe në foto është fakti se edhe pse Bojkeni ka performuar live, është shumë i freskët.

Gjithçka e ndryshuar kohët e fundit në jetën e tij i ka bërë shumë mirë kantautorit të njohur, dhe këtë verë, edhe pse nuk ka pasur një sezon aq shumë të ngjeshur si të gjithë kolegët e tij, nuk ka mbetur pa gjë.

Në fund të fundit, rinia shqiptare është shumë e dhënë pas zërit të Bojkenit. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here