Emily Blunt pendohet që nuk ka shkuar në universitet, pasi që kështu do të ishte ngritur në nivelin edukativ personal.

Aktorja britanike, e cila lansoi filmin e parë “Boudica” në moshën 20 vjeçare, mendon se lënia mënjanë e studimeve bënë që ajo ta humbasë rastin për të mësuar për jetën dhe nga bërja e gabimeve larg syrit të publikut.

“Unë do të dëshiroja ta kem atë përvojë dhe t’i kem përjetuar ato momente. Pendohem që nuk mësova me njerëz të cilët nuk do të zgjonin pluhurin sikurse tani në publik”, tha Emily Blunt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here