Shpërblehet  sërish puna e regjisores kosovare, Blerta Zeqiri. Ajo është shpallur si regjisorja më e mirë për filmin e saj “Kthimi” (Return) në “European Independent Film Festival”, i cili zhvillohet në Paris të Francës.

Zeqiri ka fituar në një konkurrencë të fortë me shumë regjisorë nga mbi 30 shtete të botës me 101 filma.

Duke folur në frëngjisht, Blerta ka falënderuar të gjithë dhe ka treguar rëndësinë e filmit, duke marrë duartrokitje të shumta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here