blerta deliuDje ka qenë dita e pastrimit të Kosovës.Përveç liderë institucional edhe disa deputet i janë përgjigjur ftesës për pastrimin e shtetit tonë.

Njëra ndër to është edhe Blerta Deliu-Kodra, e cila kësaj here ka hequr petkun e deputetes dhe ka punuar një punë jo të zakonshme të saj.

Në rubrikën e ndërrimit të profesioneve Deliu ju ka dalë në ndihmë kompanisë “Pastrimi” në pastrimin e rrugëve të Prishtinës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here