Bleron dhe Teuten i ndajnë vetëm 200 metraMes Bleros dhe Teutës ka mbaruar çdo gjë. Martesa e dy të njohurve përfundoj pas disa vitesh dhe e vetmja pikë që i bashkon është e bija, Tara, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja dhe këngëtari kanë ndërtuar lidhje me persona të tjera dhe ajo që është për tu admiruar është kultura e tyre dhe respekti që kanë për njëri tjetrin kur deklarohen publikisht. A e keni ditur që ish çifti jetojnë vetëm 200 metra largë njëri tjetrit?

Interesante!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here