Blero në dasëm, po e marton vëllainU nis ditë më parë me muzikë e festë dhe sot po përmbyllet si kremtë e familjes Muharremi.

Vëllai i këngëtarit të njohur Blero Muharremi sot i jep fund beqarisë dhe tashmë vetëm se kanë nisur të publikohen foto.

Ka qenë Blero ai që ka postuar një imazh të Burimit dhe nuses së tij nën mbishkrimin: ‘E pat edhe ky’.

Mbeten të shihen fotot e tjera me kalimin e kohës.

Blero në dasëm, po e marton vëllain

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here