Blero ndryshon pamjen përsëriKëngëtari Blero i cili kohëve të fundit u bë hit me ndryshimin e flokëve të tij duke i bërë ato të bardha.

Siç duket ai nuk e ka ndërmend të ndalet me ndryshime në pamjen e tij. Sot ka postuar një foto në Instagram dhe flokët e tij janë të zeza.

A po e bënë Blero këtë për të rënë në sy apo me të vërtetë po i pëlejnë këto ndryshime tek vetja.

Blero ndryshon pamjen përsëri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here