Blero merr një goditje të rëndëAi mund të ketë përjetuar një spektër të gjerë të ngjarjeve në jetën private por përgjithësisht karriera i ka ecur mirë.

Por duket se Blero ka përjetuar një zhvillim jo fort të këndshëm me krijim e ri muzikor ‘Ta ha gojën’.

Kënga e sjellur në bashkëpunim me Ukin ka grumbulluar më shumë mospëlqime se pëlqime dhe kjo ka bërë që sot, të bllokohen statistikat e pëlqimeve.

Duket se pavarësisht faktit se i është kënduar majmunit, zogut e shtazëve dhe shpendëve të tjerë dhe një gjë e tillë tashmë është shndërruar në normalitet, publiku nuk e ka pëlqyer ‘ngrënien e gojës’ nga dy artistët.

Në rrafshin e shikimeve, kënga ka ecur mjaft mirë. /prive/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here