Blero me kuzhinierë personal. Ja kush gatuan për të…? Është mirë të kesh vëlla, e sidomos një që kujdeset dhe gatuan për ty.

Një të tillë e ka si duket këngëtari Blero Muharremit.

Burimi i cili u martua para disa muajsh, ka “përvjelë mangët” dhe po gatuan diçka për të ngrënë për vëllanë e tij, përcjellë Magazina.al.

E këngëtari i cili padyshim e vlerëson dhe është i lumtur për këtë gjë, iu ka treguar ndjekësve social, që edhe ai ka një kuzhinierë personal…

Blero me kuzhinierë personal. Ja kush gatuan për të…?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here