Reklama e Bleros për kompaninë Vala, ka filluar që të kritikohet nëpër rrjetet sociale të internetit.

Një grup i formuar në Facebook.com “Shumë po ma t…reklama e Valës me Bleron” ka bërë 989 adhurues vetëm për një ditë, ndërsa tani numëron 1,887 adhurues.

Blero paraqitet bashkë me MC Kreshën në këtë reklamë dhe ajo është bërë pak para Vitit të Ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here