Të jesh fytyrë publike nuk është edhe aq e lehtë. Thotë një fjalë e urtë: çdo gjë ka një çmim.

Pasqyron flet për sukseset, arritjet e një figurë, pa diskutim që publiku është interesuar dhe për jetën private se çfarë ndodh rreth tij-saj, shkruan Kosovarja.

Blero ka hapur ditën sot më një thënie mjaft interesante “Nëse nuk i lexon portalet, nuk je i informuar. Nëse i lexon, je i keq informuar”.

Bleros po i dhemb diku por kjo është jeta më të vërtetat e saj dhe duhet pranuar me të gjitha të mirat dhe të këqijat.6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here