Blero Muharremi është i pari që ka transmetuar spot me 2010-ën

Këngëtari Blero ka thyer rekord sa i përket këtë viti në promovimin e spotit të tij, “Veç ti”, të cilin e këndon në bashkëpunim me këngëtaren shqiptare, Zajmina Vajsari.

Edhe në këtë spot, këngëtarja seksi nga Shqipëria, ka bërë një paraqitje interesante, ndërkaq për tri ditë postimi në youtube.com, këngë është shikuar nga 4047 adhurues.
Kënga është e stilit techno, që zakonisht përdorin të dy këngëtarët.

Blero është shumë aktiv kohëve të fundit. Përpos muzikës, ai ka bërë një reklamë për PTK-në dhe pritet të bëhet së shpejti baba.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here