BleroBlero siq duket i është kthyer fitnesit, ku në rrjetin social Intsastory ka publikuar një foto ku ka treguar që është kthyer në fitnes.

Blero si duket ka xhelozuar Adonisin i cili ka këtë profesion, andaj dhe ka filluar të merret me fitness.

 Blero

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here