Ditë më parë aktorja e njohur Teuta Krasniqi, festoi ditëlindjen e saj në një nga lokalet e Prishtinës, e rrethuar me miq e dashamirë të saj.

Siç duket ajo dhuratën më të mirë e mori nga këngëtari Blero, apo bashkëshorti i saj, i cili i dhuroi një të puthur të ngrohtë duke lënë me gojë hapur të gjithë mysafirët prezent.

I uroj Teutes jetë të gjatë dhe të lumturë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here