Kënga ‘5’ në interpretim të Bleros dhe Shkurta Gashit poBlero dhe Shkurta nuk po i ndalen suksesit. Që në fillim kur u publikua u pëlqye shumë nga publiku dhe kështu po vazhdon ende.

Për Bleron nuk po ndalen milionat e klikimeve në kanalin Youtube, ku me këtë këngë ka arritur t’i grumbullojë 7 milion klikime, për çka me siguri që ndihet mirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here