Filluan të akuzojnë njëri tjetrin për mos kreativitet në muzikë por si duket i kanë pasur vetëm fjalë sa të jenë të pranishën nëpër media.

Njohja e tyre është shumë e hershme sa që vështirë se mund të prishet shoqëria e tyre sado që të ketë fjalë në media.

Blero dhe Çekiç, kanë qenë dy nga protagonistët të cilët kanë akuzuar njëri tjetrin se janë jo kreativ në punën e tyre sa që Blero e ka akuzuar edhe për kryerjen e dy punëve njëkohësisht atë të producentit dhe menaxherit, gjë që kërkon shumë impenjim dhe përvojë, sa që Çekiç nuk mund të kryej si duhet, derisa në anën tjetër ky i fundit ka treguar se puna e tij me Bleron ka mbaruar pasi nuk ka më çfarë kënge t’i punojë atij.

Ndërsa pas këtyre akuzave, të dy janë parë të shoqëruar në hapjen e një pub-i në Prishtinë!/vipat/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here