Blerina dhe Mendimi festojnë 8 vjetorin e martesës Dizajnerja kosovare Blerina Kllokoqi dhe burri i saj, djali i presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova, Mendimi, sot festojnë 8 vjetorin e martesës.Këtë gjë e ka konfirmuar vet Blerina përmes dy fotove të hedhura në Facebook përmes së cilave e ka falënderuar burrin e saj për kurajon dhe vullnetin që ja ka dhuruar për këto 8 vite.

Blerina fotografitë i kishte zgjedhur nga dasmat, në njërën ishte vetëm me Mendimin ndërsa tjetra e gjithë familja përballë portretit të presidentit të ndjerë.

Çifti Rugova gëzojnë një jetë të lumtur familjare dhe këtë lumturi pa dyshim që e shtojnë dy fëmijët e tyre.

Blerina dhe Mendimi festojnë 8 vjetorin e martesës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here