Ishte përfolur kohëve të fundit shumë për jetën private të aktorit Blerim Destanit. Disa media shkruanin se ai përziente me Altuna Sejdiun, e disa të tjera me këngëtaren tjetër nga Maqedonia, Adelina Tahiri.

Në një komunikatë të lëshuar nga vetë aktori shqiptar po nga Maqedonia, ai ka mohuar këto thashetheme.

“Edhe pse në parim nuk i komentoj thashethemet, por lidhur me disa shkrime ku përmendet emri im në disa kontekste private, më duhet të reagoj duke demantuar gjithçka”.

“Asgjë për çfarë thuhet në lidhje me personat e përmendur në këto shkrime nuk është e vërtetë, është thjesht një thashetheme dhe asgjë më shumë”, ka qenë i qartë Blerimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here