Dy basketbollistët e njohur kosovarë Blerim Mazreku dhe Fahri Breca gjenden në qytetin e shenjtë të Mekës, për të kryer Haxhillëkun, siç shihet edhe në këtë foto që ua sjell portali Indeksonline.

Mazreku i Pejës dhe Breca i Sigal Prishtinës po e kryejnë një prej obligimeve që është shtyllë kyçe e Islamit.

Mazreku e Breca janë besimtarë të mëdhenj dhe janë parë shpesh në xhamitë e kryeqytetit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here