Blerim Destani mes lulesh​Blerim Destani nuk është dukur tip romantik, nga ata që i pëlqejnë lulet e gjërat e tilla. Megjithatë, ja që pranvera e ka gëzuar edhe aktorin e njohur të filmave aksion.

Blerim Destani, është ndalur në një kopësht me lule dhe e ka këputur një.
Për kë?

Aktori i njohur nuk ka treguar se kujt do tj’ja dhuronte këtë lule të bukur e të njomë.
Ai, thotë se aktualisht është “single”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here