Blerim Destani:  ‘Ja pse nuk martohem!’Më 5 maj Ýllon shfaqja e Ýlmit ‘Frauen’ (Femrat) në kinematë gjermane dhe zvicerane.

Në këtë Ýlm aktori shqiptar Blerim Destani luan rolin e një shqiptari nga Maqedonia në arratisje nga gruaja e tij, të cilën e lë në altar (lexo këtu) Destani, së bashku me aktorët e njohur në krah të të cilëve luan, Heiner Lauterbach dhe Martin Brambach, kanë dhënë një intervistë për gazetën gjermane ‘Bild’.

Nisur nga subjekti i Ýlmit, ata janë rrëfyer marrëdhënien e tyre ‘të vështirë’ me femrat, dhe çfarë i tremb tek ato. ‘Ju nuk jeni i martuar, zoti Destani. A keni frikë nga femrat?’ është pyetur ai nga Bild.

Destani është përgjigjur duke ‘ua lënë’ atyre fajin, pasi shumë prej tyre, siç thotë ai, kanë frikë nga martesa: ‘Është e vështirë në kohët e sotme të gjesh njeriun e duhur. Shumë frikësohen nga përgjegjësitë që mbart martesa në vetvete’ Mirë e thotë! Veçse në ጀጂlm, është ai që arratiset prej gruas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here