Këtë vit, ndoshta ndryshe nga të mëparshmit, ai do ta festojë Shën Valentinin me personin e duhur.

Të paktën kështu është shprehur vetë aktori Blerim Destani, i pyetur nga mediat shqiptare, nëse do ta kremtojë apo jo festën e të dashuruarve.

“Kuptohet që edhe unë do ta festoj, natyrisht me personin e duhur. Ndërsa dhurata është shumë sekrete, por do të ketë lule dhe diçka shumë të veçantë e shumë sekrete”, ka thënë aktori nga Tetova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here