Ka blerë një makinë 63 AMG e cila është versioni i fundit i prodhimeve të Mercedes Benz.

Çmimi bazë i kësaj makine është 60 mijë dollarë. Makina konsiderohet një nga më luksozet dhe më të kushtueshmet në tregun e makinave.

Blerim Destani i cili në Shqipëri është bërë i njohur si aktor falë roleve të tij në filmat “Koha e kometës” dhe “Dosja K” është edhe djali i një biznesmeni të fuqishëm shqiptar. Blerim Destani u bë i njohur për publikun shqiptar pas rolit të Shestanit në filmin “Koha e kometës” që është një nga filmat me buxhetin më të lartë në historinë e kinematografisë shqiptare./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here