Aktori i njohur shqiptar Blerim Destani, i cili njihet si një ndër meshkujt më seksi të estradës dhe i cili shpesh merr komplimente për dukjen dhe veshjen e tij, ka pohuar se e ka dobësi bukurinë, dhe nuk qëndron indiferent ndaj saj.

“Unë e kam një dobësi dhe e kam shprehur disa herë – nuk jam indiferent ndaj të bukurës. Të bukurën dua ta shijoj maksimalisht në jetë, pasi është esenca e jetës. Parapëlqej gardërobën që më bën të ndjehem mirë e rehat”, ka thënë aktori.

I pyetur se ku e sheh veten pas 30 vitesh, ai ka pohuar se do të dëshironte të ishte si aktori Sean Coonery dhe me një familje të madhe.

“Nuk më pëlqen të bëjë parafytyrime të tilla, por si aktor e shoh vetën diçka si Sean Coonery, ndërsa privatisht me një familje të madhe timen”, ka shtuar Blerimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here