Në këtë rubrikë sot do të vëmë përballë dy personazhe për të cilat flitet shumë.

Janë Bleona Qereti dhe Rihana. Kur ne e kemi pyetur këngëtaren shqiptare se çfarë mendimi ka për Rihanën, ajo na ka treguar se Rihana është një këngëtare shumë e mirë dhe me këngë shumë të bukura.

Por Bleona nuk ka harruar të thotë për yllin botëror se ajo ka një stil shumë të veçantë dhe që për të është fantastike. Ne urojmë që një ditë edhe yjet botërore të kenë këtë mendim për Bleonën tonë. /M.GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here