Nëpërmjet rrjetit social Facebook, ajo u ka rikujtuar fansave se muajt e fundit është angazhuar në realizimin e albumit të parë në gjuhen angleze dhe tani po përgatitet për ta nxjerrë atë në treg:

“Gjatë muajve të kaluar kam punuar shumë për albumin tim të parë në anglisht, dhe mezi po pres t’ju tregoj të gjithëve atë, se aty vendosur zemrën dhe shpirtin tim ”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here