Gjatë pjesmarrjes në festën promovuese të Grammy Awards 2012, Bleona Qereti është intervistuar nga “Mingle Media” (shiko videon më poshtë) për të cilën midis të tjerash ka treguar….

Se së shejti do të hedhi në treg albumin e ri dhe se do të publikoj një video shumë shumë HOT!

/Albaniac/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here