Bleona Qerreti përsëri në Top-ListëGjithmonë është cilësuar si e tillë por në bazë të ondazheve në internet, tregohet se ajo i reziston kohës.

Sado vajza të reja e të bukura VIP, qarkullojnë në tregun muzikor, Bleona qëndron përsëri e para. Në shumë forume dhe faqe në internet këngëtarja Bleona Qerreti pozicionohet e para, në garën se cila këngëtare është më seksi.

Me 90% të votave të fansave dhe në bazë të klikimeve, Bleona Qerreti është e para siç ndodh ne faqen e internetit www.fotonew2009.com.

Ndërsa përsa u takon cilësive të veçanta, gjoksi është më i preferuari nga fansat.Pas tij vijnë menjëherë këmbët duke bërë kështu që këngëtarja të klasifikohet përsëri si këngëtarja më seksi në Shqipëri /BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here