“Burri im i ka këmbët më seksi që mund të ekzistojnë!!! Vërtet e mendoj këtë”, ka postuar Bleona në statusin e saj.

Dhe, pa dyshim që ajo vazhdon ta kryesojë listën e personazheve VIP, që thonë dhe bëjnë gjëra të çuditshme gjatë kësaj kohe. Ne nuk e dimë se sa dakord është me këtë mendim bashkëshorti i saj, Gani Bardhi, për këtë që thotë Bleona e tij.

Nuk dihet arsyeja pse e ka bërë këtë, apo mos ndonjë kolege e saj i ka ofenduar linjat e trupit të Ganiut.

Vazhdojnë çudirat me Bleonën! Cila do të jetë e radhës? M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here