Çudirat nuk kanë të mbaruar për këngëtaren shqiptare, Bleona Qerreti. Cila është? Tani ajo bën si beqare dhe madje nuk do ta lakojë fare bashkëshortin e saj.

Por, në një intervistë per mediat amerikane ajo lë të kuptohet se mos është ndarë me Gani Bardhën!

Ne nuk e urojmë një gjë të tillë, por thotë se nuk do t’i bëjë publicitet martesës, që i bie të thotë nuk dëshiron të flasë për bashkëshortin. Por, Bleona pak kohë më parë në “Facebook” kishte harruar se jo vetëm e lavdëronte atë, por edhe, sipas saj, këmbët i kishte shumë seksi.

Këto janë çudirat e Bleona Qerretit që po e shpien në…, nuk dihet se ku.M.GJ

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here