Bleona Qereti kërkon lekë nga doktoriVersioni tjetër i Bleonës, ai pink, nuk shfaqet për herë të parë në televizion, meqenëse edhe në X Factor, e kishte të preferuar. Por sot, Bleona vjen si një Kim Kardashian në versionin pink dhe bukurinë e saj e ka vënë re edhe doktori korean, i ardhur enkas për Rozin.

Mes batutave të kësaj të fundit dhe “ftesës” së doktorit për Bleonën, natyrisht këngëtarja nuk mund të pranonte të ngrihej dhe të kërcente bashkë me të – nuk e harron asnjëherë ofertën:

“Doktor, faleminderit, po ke ngatërruar adresë” – i kujton ajo. “Sot, asgjë nuk bëhet pa lekë”. Por edhe Rozi ia kthen aty për aty: “Edhe pse të kemi më seksin e Shqipërisë, nuk kemi lekë me u marrë me ty”, – tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here