Këtë herë në këtë rubrikë do të flasim për marrëdhënien që ka Bleona Qereti me faqen sociale, Facebook.

Ne kontaktuam me të dhe ajo na tregoi se facebook dhe twitter është e vetmja lidhje direkte që ajo ka me fansat (siç i quan ajo, “zemrat”) për momentin.

Këngëtarja e njohur tregon se lajmet e saj më të fundit dhe të vërteta do t’i gjejnë gjithmonë në facebook, në bleonamusic dhe në twitter @bleonamusic.

Por, duke qenë tashmë një këngëtare që jeton në Amerikë, duke prekur ëndrrën atje, ajo shpeshherë, jo vetëm që jep informacione, por edhe vë foto, të cilat tregojnë pjesëmarrjen e saj në evenimente prestigjioze botërore. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here