Bleona Qerreti nuk vonon të nxjerrë setin e ri me foto në faqen e saj personale në internet.

Këngëtarja që kohët e fundit nuk ka promovuar ndonjë album të ri shprehet se aktualisht është duke punuar për një album me këngë në gjuhë të huaj pasi dhe synimi i saj kryesor sic shprehet është integrimi në rrjetin muzikor amerikan.

Ndërsa tregohet e rezervuar për punën e tanishme me kengën, këngëtarja hedh në rrjet disa foto ku dëshmojnë sesa është dobësuar Bleona duke punuar në SHBA.

Dhe jo vetëm kaq, për të humbur vëmendjen nga kilogramët që ka hequr, Bleona ka bërë aq shumë solar, sa nuk duket më e njëjta.

Megjithatë është gabim ta mohojmë se nuk ngjan bukuroshe, përkundrazi, këto arritje në fotografin ja urojmë dhe në muzike. /BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here