Bleona dëshiron një baba për fëmijën e sajBleona mendon çdo ditë për t’u bërë nën, por ‘thjesht’ nuk ka gjetur babanë e duhur për fëmijët e saj.Këtë deklaratë këngëtarja e ka bërë në një intervistë për revistën Class.

E pyetur nëse mendon për t’u bërë nënë Bleona tha se e mendon çdo ditë.“Sigurisht! E mendoj çdo ditë! Më duhet të gjej personin e duhur për baba”, ka thënë Bleona.

“Të sjellësh në jetë një fëmijë është përgjegjësi e madhe dhe në momentin kur ti je vetë një qenie e kompletuar, atëherë mund të sjellësh dikë tjetër në jetë”, ka shtuar ajo në këtë pyetje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here