Blendi Fevziu është një nga gazetarët shqiptarë që ka pasuruar më shumë nga të gjithë profilin e tij në facebook.

Galeria e fotove të tij është shumë e pasur dhe nis që me fotot e tij nga fëmijëria, familja, fillimet në gazetari, udhëtimet nëpër botë dhe sidomos foto me personazhë të njohur të Shqipërisë, diasporës dhe botës.

Profili është i hapur për të gjithë dhe Fevziu numëron mbi 4500 mijë miq.
Blendi Fevziu është showmen i njohur shqiptar. Ai drejton në televizionin Klan emisionin e njohur Opinion.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here