Blendi Fevziu në HaxhPër ata që s’kanë pas rastin ta shohin Blendi Fevziun haxhi.

Në mesin e miliona myslimaneve që kanë kryer haxhin ka dhe fytyra publike shqiptare që i përkasin fesë Islame.

Një prej tyre Blendi Fevziu drejtues i emisionit Opinion në Televizionin KLAN- Tiranë. Foto daton nga një periudhë më e hershme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here