Kam rënë në dashuri, por s’di si t’ia them… Është kjo deklarata më e fundit e Bledi Strakoshës, e cila ka habitur të gjithë miqtë me të cilët ndan çdo ditë korrespondencën në Facebook.

Deklarata bëhet në profilin e tij zyrtar në internet dhe ç’është e vërteta askush nuk e ka marrë me shaka, por si të mirëqenë.

Ç’ka do të thotë se dikush ka goditur fort në zemrën e Bledit aq sa kjo bëhet publike për të gjithë. Por, për kë bëhet fjalë?

Në fakt kjo nuk mund të mësohet, së paku për momentin pasi vetë Strakosha tregohet tejet i rezervuar dhe i kufizuar në deklarata, sikundër pranon këshillat dhe sugjerimet e miqve virtualë për t’ia shprehur ndjenjat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here