Blake Lively është shumë seksi por fatëkeqësisht, nuk do t’a shikojmë kurrë atë duke realizuar një skenë nudo.

Aktorja e ‘The Savages”, e cila është në një marrëdhënie me Ryan Reynolds  është prononcuar në një intervistë të dhënë së fundmi, që lakuriqësia i duket si diçka e papërshtatshme, që ju heq vëmendjen njerëzve nga ajo si aktore, dhe kjo gjë nuk i pelqen aspak.

24-vjeçarja tha, “Kur unë jam duke shikuar një film, dhe papritur nxjerr gjithë gjoksin jashtë, i gjithë interesi im për atë film ikën. S’ka ndonjë gjë për t’u diskutuar dhe për t’a ndihmuar.  S’besoj se do jetë ndonjë gjë e mirë për mua.” Ndërsa rreth formave të saj, përfekte trupore, Blake tregon se nuk bën asgjë për t’a mbajtur atë të tillë, as nuk shkon në palestër dhe nuk merret fare me gjimnastikën e përditshme. Ama një gë është e sigurt Blake asnjëherë nuk do të ekspozojë trupin e saj të mahnitshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here