Çifti që u bë i famshëm për dashurinë e tyre serioze në Big Brother, Bjordi dhe Adelajda, nuk mund të krenohen më për dashurinë e tyre afatgjate.

Ka qenë Bjordi ai që ka vendosur për t’i dhënë fund lidhjes së tij me bukuroshen nga Shqipëria, duke udhëtuar në Itali.

Por udhëtimi në Itali duket të ketë qenë me një qëllim. Sipas mediave shqiptare Bjordi ka filluar një dashuri të re me një vajzë ruse e cila jeton në Itali.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here