Një vajzë nga Zelanda e Re ka çuditur rrjetin me ofertën e saj të çuditshme.

20-vjeçarja Bailey Price nga Uellingtoni ka publikuar disa foto nudo të të pasmeve të saj.

Ajo ka thënë se personi që ofron më shumë, përfiton një “çmim” të veçantë.

“Kam shumë borxhe si studente dhe më duhet t’i paguaj. Ndaj ai që ofron më shumë mund të zgjedhë një tatuazh që unë do ta bëj në të pasmet e mia”, thotë 20-vjeçarja.

Ajo thotë se edhe e ëma është e lumtur, pasi nuk do të stërmundohet për të larë borxhet e së bijës.

“Unë jam një vajzë e egër, kështu që askush nga miqtë e mi nuk çuditet nga këto postime”, tregon ajo.

Oferta deri tani ka shkuar mbi 2500 dollarë.6 7 8 9 10

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here