Bill Clinton-i paska një djalë ilegalRevista Globe ka zbuluar se ish presidenti amerikan Bill Clinton ka një djalë te jashtëligjshëm. Ai tashme është 27 vjeç dhe ka ardhur në jetë nga marrëdhënia që Clinton-i ka pasur me një prostitute nga Arkansas-i.

Ky në fakt është një scoop botëror i cili mund t’i trondite të gjithë. Djali nga ana e tij ka dhënë një intervistë për revistën duke thënë: “Dua ta takoj babain tim para se ai të vdesë”.

Para pak muajsh kjo revistë kishte shkruar se ish presidenti nuk donte të vdiste para se të njihte nipat e tij. Po tashmë që doli dhe një djalë tjetër a do jetë i lumtur ai

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here