Në fakt, ajo ka qenë vitin e kaluar duke krijuar zhurmën më të madhe gjatë spektaklit “Zhurma Show Awards”, por Big Mama të dielën ishte në Prishtinë, mirëpo nuk erdhi në këtë manifestim.

Më pas ajo është takuar me vajzat të cilat e nderuan këtë spektakël dhe si zakonisht ka nisur të bëjë atë që ajo e do dhe e quan shou me vajzat, duke u përqafuar dhe puthur.

Një herë me Afërditën, e më pas me Gjysten. Kujdes Gig Mama se më pas mërzitesh kur të tjerët dyshojnë, mos u jep rast të flasin me këto foto. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here