Të gjithë ishim njohur me çudinë më të fundit të këngëtares së mirënjohur kosovare, Big Mama, atë të rënies nga pesha…

Ajo që na bëri shumë habi ishin format e saj të përsosura trupore (kur marrim parasysh ato të mëparshmet)… Big Mama tani është kthyer në një femër sensuale dhe seksi.

Siç e shihni dhe nga fotoja, këto forma të reja trupore i shkojnë shumë për shtat Big-ut dhe mimikës së saj.

Shpresojmë shumë që pas eksperiencës në show-n “VIP Shpija”, këngëtarja të vijojë të ketë të njëjtat përmasa.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here