Big Mama në shoqërinë e një mashkulli misterioz Big Mama, është duke shijuar çaste të këndshme dhe duke pirë kafe pranë një mashkulli misterioz.Këngëtarja nga Maqedonia, ka postuar këtë foto në rrjetin e saj social, në Instagram, transmeton.

Përndryshe, Big Mama heziton të shprehet për jetën e saj privatë, duke mos deklaruar nëse ka takuar shpirtin e saj binjak apo është beqare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here