Big Mama dhe Tuna sërish bashkëAto dikur ishin shoqe, më pas mardhënia e tyre u shkatërrua. Dy këngëtaret kishin një mardhënie tejet të acaruar, por duket se problemet i takojnë të kaluares.

Big Mama dhe Tuna sërish janë pajtuar dhe po rrijnë bashkë kohë pas kohe.

Dy këngëtaret nga Maqedonia, tani kanë mardhënie shumë të shëndosh.Sot, Big Mama e ka shprendarë trailerin e videoklipit të Tunes që publikohet së shpejti. Kjo dëshmon që dy këngëtaret janë shumë në rregull.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here