Besjana Kasami, apo Big Mama, siç e njohim ne të gjithë, ka kaq shumë gjëra për të treguar saqë 1 faqe gazete është e pamjaftueshme.

E gatshme gjithmonë për t’u përgjigjur, me humorin në buzë, këngëtarja e njohur e arenës muzikore tregon në këtë intervistë për suplementin shumë gjëra që s’i kishte rrëfyer më parë.

Fëmijët janë gjëja që i dua më së shumti në botë dhe dua shumë fëmijë, shumë…4, 5, 6 hahahah, sa të kem mundësi”,- shprehet ajo. E pranon që ka hyrë një mashkull në jetën e saj, megjithatë është ende konfuze për statusin aktual…

Çfarë na rrëfen tjetër Big Mama në versionin e dobët?Le ta zbulojmë bashkë përmes rreshtave në vijim. (Bluetooth)

2 KOMENTET

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here