11Për të njohur më mirë njëri-tjetrin, brenda shtëpisë më të survejuar në Shqipëri, atë të Big Brother, konkurentët kanë përdorur lojën “Sfidë apo pyetje”, e cila ka zbërthyer një nga vajzat lesbike, Kein.

Fillimisht ka qënë Greta ajo që ka provokuar Vivin se sa herë ka qenë e dashuruar. “Pyetje e vështirë, një herë”, përgjigjet ajo duke nënkuptuar Kein.

Por kur ka qenë radha e Denisit për t’i bërë pyetje Keit, një pyetje sugjeruese që ka ardhur nga banorët e tjera ka qenë: Se sa vajza ka lënduar?

“Shumë, shumë, seriozisht, mbi 15, 20 mbase dhe më shumë” thotë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here