Big Basta ja si e bën të lumtur VesënVesa Luma ka filluar emisionin “E diela me Vesën” në KTV, ndërsa reperi Big Basta është kujdesur që ta urojë në mënyrën më të mirë partneren e tij.

“Pas edicionit të parë… dashuria ime e di gjithmonë si të më bëjë të lumtur…”, ka thënë Vesa duke postuar një fotografi me buqetën me lule dhe fjalët e partnerit të saj.

“Lulet mund të kenë çelur në oborrin tënd dhe unë mund të të dhuroj edhe 1.000 buqeta tjera, por asnjëra nuk i afrohet bukurisë tënde!”, kështu shkruante Big Basta.

Big Basta ja si e bën të lumtur Vesën

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here