U fol dhe u stërfol për një lidhje romantike mes më të mirit të reperëve të “Këngës Magjike”, Big Bastës dhe anëtares së ardhshme të jurisë së “X Factor” Vesa Lumës.

Megjithëse as njëri as tjetri nuk e konfirmoi lidhjen, kolegë të tyre nga “Dancing with the stars” nuk u reshtën së pëshpërituri se mes tyre ka diçka më shumë se një lidhje miqësie apo profesionale.

Madje janë parë shumë intimë me njëri-tjetrin. Por, për sa kohë asnjë prej të dyve nuk e pranon lidhjen atëherë raporti mes tyre mbetet i dyshimtë, në mos tepër, ama tepër miqësor. /Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here